logo-042_5c33ac2ff38bd7_64719762.jpg

“Järjestin 17.5.2019 Turussa tapahtuman joka kantoi nimeä Hair with Elisa. Tapahtuman tavoitteena oli yhdistää yhden päivän aikana uuden oppiminen aina sosiaalisesta mediasta värjäystekniikoihin, käyden läpi laajan kirjon kaikkea, mikä tällä hetkellä puhuttaa eniten.

Hair with Elisa oli uudenlainen hiusalan tapahtuma, jossa osallistujat tapasivat muita samanhenkisiä kampaajia, loivat kontakteja sekä oppivat uutta! Päivän jälkeen osallistujilla oli paljon uusia oppeja kotiin viemisiksi sekä valtavasti työmotivaatiota kokeilla uutta ja kehittyä hiusalan ammattilaisena.

Hiusala kasvaa ja kehittyy jatkuvasti maailmalla, joten haluan tarjota uudenlaisen koulutuskonseptin myös meille tänne Suomeen. Toiveeni on, että tulevaisuudessa saan tehdä tälläisiä tapahtumia monen, mahtavan hiusalan gurun kanssa yhdessä! Toukokuussa 2019 otettiin iso harppaus tätä unelmaa kohti, katsotaan, mitä 2020 tuo tullessaan!”

Elisa Cavén @hairbyelisa

 
logo-042_5c33ad85d0e677_12261519.jpg
 

koulutuspäivässä kävimme läpi muun muassa;

  • Instagramin syövereitä; miten päihität Instagramin algoritmin, löydät oikeat hashtagit ja saat julkaisuillesi oikean, sitoutuneen yleisön sekä uusia asiakkaita tuoliisi.

  • Monia erilaisia raidoitustekniikoita lavademoina tehtynä

  • Hiusten muotoilu kampaamokäsittelyiden jälkeen, ‘Pinterest laineet’

  • Hiusten valokuvaamisen ABC - Mitä tulee ottaa huomioon eri kuvausvälineillä kuvatessa ja miten hiukset sekä asiakas asetellaan, jotta kuvasta tulee juuri sellainen, kuin unelmoit

Kuvia Hair with Elisa tapahtumasta

 
logo-042_5c33afb99255b3_08744555.jpg
 

“Aloittaessani hiusalalla imin tietoa kaikista ja kaikesta - halusin oppia kaiken mahdollisen. Nopeasti kuitenkin löysin infotulvan seasta oman juttuni - vaaleat värit ja erilaiset raitatekniikat! Olen kokeillut vuosien saatossa vaikka minkälaisia tekniikoita, poimien parhaat päältä ja muokaten niitä suomalaiseen kampaamotyöskentelyyn sopiviksi. Tekniikkani ovat pikkutarkkoja, mutta yksinkertaisia. Voit sujauttaa ne saman tien käyttöön omille asiakkaillesi. Tekniikoilla saat luotua moderneja, tämän päivän monisävyvärjäyksiä. Suomalaisten hiusammattilaisten tuella aloitin kouluttajana alkuvuonna 2017. Teidän ansiostanne saan tehdä sitä edelleen ja luoda meille kaikille uudenlaisia kokemuksia rakkaan ammattimme parissa” -Elisa Cavén

Alta löydät Asiakaspalautetta Modern Blondes By Elisa kurssista. Modern blondes kurssi on elisan tekniikoita käsittelevä tehokurssi. tekniikoita käydään läpi myös Hair with Elisa koulutustapahtumassa.

Yksi parhaimmista koulutuksista jossa on tullut käytyä! 😀 Paljon uusia vinkkejä tuli ja niitä on tullut myös käytettyä liiketyössä. Osaat opettaa niin että sinua on helppo ymmärtää ja opastat ihanasti kädestä pitäen helpoimmatkin jutut. 😀Uudelleen tulen myös minä! Tyttö, sinä olet tähti! 😘
— Hannele V.
Selkeästi näytit ja kerroit mitä teet ja vastailit kysymyksiin asiantuntevasti.
Olit kiinnostunut ja innostunut asiasta, mitä koulutit.
Opin kurssiltasi todella paljon!
— Minna S.

Lisää muista koulutuksista löydät täältä.