Kuvaa klikkaamalla lisätietoa koulutuksesta!

Kuvaa klikkaamalla lisätietoa koulutuksesta!


Lipputyypit

Paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom! Selaa sivu loppuun asti nähdäksesi
kaikki lipputyypit sekä lisäinfon.


Painettuasi ‘OSTA LIPUT’ painiketta, lähetät ostopyynnön lipuista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja saat sähköpostiisi vahvistuksen paikastasi koulutuksessa tai tiedon peruutuslistalla olemisesta. Vahvistusviesti saattaa joutua roskapostiin, joten tarkista myös se!

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lippusi myydään eteenpäin. Maksettua lippua ei voi peruuttaa eikä käyttämätöntä lippua korvata muuta kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.


regular - 180e+ alv // LOPPUUNMYYTY!

REGULAR liput 180e+alv 24% // LOPPUUNMYYTY!
Sisältää koko päivän opetuksen, aamukahvit, lounaan sekä lasillisen kuohuvaa

HUOM! REGULAR liput loppuunmyyty. Lomake ei sulkeudu automaattisesti heti kun liput on loppuunmyyty, vaan voit vielä ilmoittautua peruutuslistalle tai valita toisen lipputyypin.

 
 

vip - 195e+ alv // LOPPUUNMYYTY!

VIP liput 195e + alv 24% // LOPPUUNMYYTY!
Sisältää toisen rivin istumapaikan, koko päivän opetuksen, aamukahvit, lounaan, 2 lasillista kuohuvaa sekä goodie bagin joka sisältää koulutuksessa käytettyjä tuotteita sekä tarvikkeita.

HUOM! VIP liput loppuunmyyty. Lomake ei sulkeudu automaattisesti heti kun liput on loppuunmyyty, vaan voit vielä ilmoittautua peruutuslistalle tai valita toisen lipputyypin.

 
 

vip+ - 205e+ alv // LOPPUUNMYYTY!

VIP+ liput 205e + alv 24%
Sisältää ensimmäisen rivin istumapaikan, koko päivän opetuksen, aamukahvit, lounaan, 2 lasillista kuohuvaa sekä goodie bagin joka sisältää koulutuksessa käytettyjä tuotteita sekä tarvikkeita.

HUOM! VIP+ liput loppuunmyyty. Lomake ei sulkeudu automaattisesti heti kun liput on loppuunmyyty, vaan voit vielä ilmoittautua peruutuslistalle tai valita toisen lipputyypin.

 
 

missä, koska ja miten?

Koulutus järjestetään Turun Jokirannassa Manillan vanhassa tehtaassa osoitteessa Itäinen Rantakatu 64b. Parkkipaikkoja on rajoitetusti, joten jos tulet omalla autolla, varaa aikaa parkkipaikan löytämiseen. Jos tulet junalla tai bussilla, asemilta on helpointa tulla taksilla paikan päälle. Turun taksin saat kiinni numerosta 02 10041.

Koulutus alkaa klo 10.00, kahvitus alkaa klo 9 eteenpäin, saavu hyvissä ajoin sillä aloitamme tasan kello kymmenen. Ensimmäistä ja toista riviä lukuunottamatta paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Koulutus kestää n. klo 18 asti.

Ovella et tarvitse lippua, sillä meillä on lista kaikista osallistujista ja varmistamme nimesi saapuessasi jotta tiedämme kaikkien tulleen paikalle.

Jos yövyt Turussa, tässä on muutamia hyväksi havaittuja hotelleja;

Scandic

Radisson Blu

Sokos Hotels

Myös Airbnb toimii loistavasti Turun alueella!

Muuta mielessä?

Lisäkysymyksissä ota yhteyttä info@hairbyelisa.com, vastaamme mielellämme!