elisa

Helmikuussa 2017 laajensin toimenkuvaani ja aloitin ensimmäisenä Suomessa itsenäisenä yrittäjänä kouluttamaan kampaajia erilaisin väritekniikoin.

Menestyksekkään koulutusvuoden jälkeen liityin joulukuussa 2017 Four Reasonsin (ent.KC Professional) koulutustiimiin!


Modern blondes by elisa

Koulutuksen sisältö

Jos tavoitteenasi on kasvattaa asiakaskuntaasi, laajentaa tietotaitoasi tai pysyä ajan tasalla alati kehittyvällä hiusalalla, on tämä kurssi loistava ensimmäinen askel.

Kurssilla käsitellään hiusten vaalennustyötä kokonaisvaltaisesti.

Modern Blondes by Elisa tarjoaa tuhdin kattauksen erilaisia vaalennus- ja raidoitustekniikoita asiakaslähtöisesti toteutettuna. Kampaajana, kouluttajana ja somevaikuttajana suosiota niittänyt Elisa yhdistää värjäyskoulutuksen luontevasti asiakastyöhön ja sosiaalisen median käyttöön. Sen lisäksi, että koulutus tarjoaa laajan infopaketin erilaisiin värjäystekniikoihin, kurssilla pureudutaan myös asiakaskonsultaatioon. Kurssi tarjoaa tukea ja käytännön opastusta asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin, joiden avulla asiakas ymmärtää mitä hiusten vaalennus vaatii sekä kampaamossa että kotona. Kurssilla käydään läpi myös sosiaalisen median ja hyvien hiuskuvien ottamisen perusperiaatteet sekä opitaan käyttämään somea kampaajabrändin rakentamisessa ja asiakaskunnan luomisessa. Samalla saat vinkkejä KC Professional -vaalennustuotteiden, Luxima-värisarjan ja Olaplexin käyttöön.

Kurssi alkaa kahden tunnin teoriaosuudella, jonka jälkeen loppupäivä harjoitellaan omilla hiusmalleilla. Ota kurssille mielellään mukaan malli, jolla on suhteellisen tasainen, 7-5-tummuinen hius, jotta hänelle voi kokeilla mahdollisimman montaa eri tekniikkaa.

Kurssipalautteita elisalle:

"Kurssisi oli loistava 😍. Olit valmistautunut huolella , oli teoria osuus ja demo -osuus . 
Selkeästi näytit ja kerroit mitä teet ja vastailit kysymyksiin asiantuntevasti. 
Olit kiinnostunut ja innostunut asiasta , mitä koulutit . 
Opin kurssiltasi todella paljon . 
Kiitos , olet 10+" (Minna S.)

"Kurssi oli loistava ja sen oppeja on saanut hyödyntää liiketyössä koko ajan 👌" (Niina K.)

"Yksi parhaimmista koulutuksista missä oon käynyt. Vaikka suurin osa mun töistä on erilaisia vaalennuksia, niin opin ihan hurjasti uutta ja sun tekniikoita on tullut käytettyä sen jälkeen viikoittain. Innostuttiin sun ansiosta myös luximasta 😉 olit myös ihanan avoin ja pirteä, oli helppo kysyä apua. 🙂" (Essi H.)

"Aivan loistava koulutus, josta sai paljon vinkkiä ja ideaa liiketyöhön. Tekniikat helppoja ymmärtää, ja näytit kaikki tekniikat hyvin. Pieni ryhmäkoko myöskin plussaa, että jäi kaikkien huomioimiseen jäi aikaa. Tulen uudelleenkin!" (Sanna H.)

"Vaikken oo lyhyen työurani aikana kerenny monessakaan koulutuksessa käymään niin sun oli auttamatta paras ja hyödyllisin! 90% mun asiakkaista on vaaleita joten todellakin tuli kaikki tekniikat käyttöön! ❤️" (Eva V.)

"Yksi parhaimmista koulutuksista jossa on tullut käytyä! 😀 Paljon uusia vinkkejä tuli ja niitä on tullut myös käytettyä liiketyössä. Osaat opettaa niin että sinua on helppo ymmärtää ja opastat ihanasti kädestä pitäen helpoimmatkin jutut. 😀Uudelleen tulen myös minä! Tyttö, sinä olet tähti! 😘" (Hannele V.)

"Huolella suunniteltu päivä. Ensin selkeä teoria osuus ja sitten huippu hyvä kädestä pitäen opastettu käytännön osuus. Olet kyllä hyvä! 👍😊" (Elisa S.)

"Ihan mahtava koulutus. Selkeä ja kiinnostava demo ja plussaa myös työskentelystä pienessä ryhmässä. Kaikkien ohjaamiseen jäi aikaa ja kerkesi itsekin kuulla mitä muille opastettiin. Koulutuksesta sai paljon vinkkejä ja ideoita liiketyöhön. Tekniikat helppoja ymmärtää ja opastit ne hyvin. Olet helposti lähestyttävä ja ihana persoona. 😊" (Tiina L.)

"Hyvä koulutus! Osaat selittää hyvin miksi ja miten tekniikat käytetään, ja mulla on ollut paljon hyötyä kaikista omassa liiketyössäni. Tämä kurssi on hyvin tarpeellinen ja up to date nyt kun on paljon vaalennusvärjäyksiä! 😃👍" (Annika D.)

"Koulutus oli huippu! Itellä on paljon blondeja asiakkaita ja tästä sai uusia ideoita ja tekniikoita, mitä käyttää ja tarjota asiakkaille. Sai taas uutta intoa heilutella taikasauvaa töissä 🔮 Iso plussa oli some hommat ja HYVIEN kuvien tärkeys. Oli myös hyvä että selitit miten tulla asiakkaalle ymmäretyksi ja päästään samalle aaltopituudelle. Joten täyden kympin kurssi 💛👌" (Sarianne A.)

Missä?

KOULUTUSKALENTERI SYKSY 2019

Hinta

290e+alv

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse:

koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

 FOUR REASONSIN Koulutuskalenteri // Syksy 2019

instagram

@educationbyelisa

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan kurssitöihin kevään 2018 koulutuksista eteenpäin.


Yhteistyössä:

getFile.jpeg