elisa

Helmikuussa 2017 laajensin toimenkuvaani ja aloitin ensimmäisenä Suomessa itsenäisenä yrittäjänä kouluttamaan kampaajia erilaisin väritekniikoin.

Menestyksekkään koulutusvuoden jälkeen liityin joulukuussa 2017 Four Reasonsin (ent.KC Professional) koulutustiimiin!

2019 Keväällä järjestin ensimmäisen ikioman tapahtumani - Hair with Elisan Turussa yli seitsemällekymmenelle kampaajalle jotka matkasivat koulutukseen jopa Rovaniemeltä asti! Koulutus sai loistavaa palautetta - ja erityisesti aamupäivän parituntinen Instagramia ja sen käyttöä syväluotaava koulutuksen osa keräsi suuren määrän kehuja. Senpä vuoksi se on osa Four Reasonsin syksyn 2019 koulutuskalenteria!


Instagramin ABC kampaajalle

Koulutuksen sisältö

Instagram kaikista kulmista

Kurssi sisältää kaiken, mitä tarvitset ymmärtääksesi Instagramin syövereitä selvitäksesi kuvaviidakosta voittajana. Koulutus on laaja kahden tunnin paketti, jossa sukellat syvälle somemaailmaan ja sen kiemuroihin. Olit sitten vasta aloittamassa, tai jo vanha tekijä, tältä kurssilta saat vinkkejä jatkaa eteenpäin. Opit, miten kasvatat somepresenssiäsi ja muutat yrityksesi suunnan. Opit houkuttelemaan uusia asiakkaita penkkiisi, teet enemmän rahaa ja löydät kadonneen inspiraatiosi!

Kurssin aluksi käymme läpi somen voimaa oman uran luomisessa, jonka jälkeen aloitamme perusasioista – kuten mitä eroa on yritystilillä ja yksityistilillä, miksi hiustilisi tulisi ehdottomasti olla yritystili ja miten hyödynnät sitä. Tämän jälkeen pureudumme hyvien hiuskuvien ottamiseen – miten asettelet asiakkaan kuvaa varten ilman epämukavuutta ja teet tilanteesta mukavan itsellesi sekä asiakkaallesi. Opit myös mitkä pikkuasiat muuttamalla saat kuvastasi maailmanluokan otoksen.

Instagramin perusteiden haltuunoton jälkeen sukellamme syvemmälle somen syövereihin, tutustumme instagramin algoritmiin, hashtageihin, geotägäykseen ja insta storiesiin. Kaikkeen, joka vaikuttaa siihen, kuka, miten ja missä näkee postauksesi ja miten saat tilillesi yleisön, jonka voit löytää myöhemmin myös tuolistasi. Kurssin ohjeita noudattamalla löydät omat unelma asiakkaasi, jotka arvostavat juuri sinun ammattitaitoasi ja tulevat Sinua varten, Sinun tuoliisi.

Nämä taidot opit kurssilla

Instagram kurssilla keskitytään siihen, että kurssilainen oppii hyödyntämään kaikki keinot, joilla erottua kampaamotilien viidakosta. Opit tuomaan esille omaa ammattitaitoasi, tyyliäsi ja tietoasi, jotta ovestasi kävelee asiakas, joka haluaa juuri sinulle. Kurssin jälkeen ymmärrät, että Instagram on paljon muutakin, kuin pelkkä kuvapalvelu. Se on ilmainen työväline, jolla pystyt tienaamaan enemmän rahaa ja muuttamaan urasi suunnan täysin niin halutessasi.

Aikaisemmin ehkä koko instagram ihmetytti ja olit häkeltynyt kaikesta mitä siellä tulisi tehdä; koska postata, mitä postata, miten saada hyviä kuvia, miten kirjoittaa mielenkiintoisia kuvatekstejä, kuinka houkutella oikeita ihmisiä seuraajiksesi tai käännyttää heidät asiakkaiksesi? Ehkä sanat algoritmi, hashtag ja geotägäys eivät merkanneet sinulle ennen kurssia mitään, mutta kurssin jälkeen olet kaiken tämän maisteri!

Näin varmistan oppimisesi

Tämä kahden tunnin armoton tietopläjäys sisältää valtavasti tietoa joilla parannat jokaista työpäivääsi.  
Saat selkeän tietopaketin - selkokielellä selitettynä - käyt läpi kaiken perusteista pienimpiinkin yksityiskohtiin joilla on iso merkitys kokonaiskuvan, oman brändisi ja somepresenssisi luonnissa.

Saat koulutuksesta mukaasi informatiiviset koulutusmateriaalit, joiden avulla voit kerrata oppimaasi myös koulutuspäivän jälkeen.

Kenelle

Instagram -kurssi on suunnattu Sinulle, joka haluat viedä urasi uudelle levelille, houkutella penkkiisi juuri Sinun unelma-asiakkaitasi, kasvattaa somepresenssiäsi, tehdä enemmän rahaa ja inspiroitua työstäsi joka päivä uudelleen. Kurssi sopii vasta instagramin yritystilipuoleen tutustuville, kuin myös jo vanhoille tekijöille, jotka kaipaavat uusia vinkkejä ja näkökulmia tai heille, jotka tuntevat olevansa hukassa somemaailmassa ja kaipaavat selkeää suunnannäyttöä somestrategiaansa.

Kouluttaja

Four Reasons -kouluttaja Elisa Cavénin tavoitteena on uudistaa hiusalaa sekä luoda jotain uutta ja uniikkia niin asiakkaalle kampaamon penkissä kuin kollegoilleen penkin toisella puolen. Elisan tyyliä kouluttaa on kehuttu selkeäksi ja suoraviivaiseksi, asioiden ytimeen pureudutaan aina tehokkaasti eikä mitään jätetä ulkopuolelle. Elycia-kampaamossa työskentelevän ja monipuolisia kampaamoalan kouluttajan töitä tekevän Elisan ydinosaamista ovat sosiaalinen media, vaalennuskäsittelyt sekä erilaiset raidoitustekniikat.

Missä?

KOULUTUSKALENTERI SYKSY 2019

Hinta

59e+alv

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Voit ilmoittautua mukaan koulutukseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse:

koulutus(at)fourreasons.fi

tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

FOUR REASONSIN Koulutuskalenteri // Syksy 2019


Yhteistyössä:

getFile.jpeg